Survivor spoiler 20/02: Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση!

 

Survivor spoiler: Το φαβορί για την πρώτη υποψηφιότητα

Το αγώνισμα ασυλίας, λοιπόν, θα είναι ιδιαίτερα κρίσιμο για... την επιβίωση της νικήτριας ομάδας, καθώς η πείνα πια έχει «χτυπήσει» και τους Διάσημους, μετά τις δύο σερί νίκες των Μαχητών στα έπαθλα φαγητού, με αποτέλεσμα όπως βλέπουμε και στο trailer να αρχίζουν έντονα τις ίντριγκες.

Σύμφωνα με τις

πρώτες μας πληροφορίες, μάλιστα, η κόκκινη ομάδα θα αναγκαστεί να ψηφίσει τον πρώτο της υποψήφιο προς αποχώρηση, αφού η μπλε κερδίζει. Όπως καταλαβαίνουμε από το trailer, υπάρχουν δύο «στρατόπεδα», το ένα με Σάκη, Άρη, Απόστολο και Ναυσικά, ενώ το άλλο έχει Κάτια, Ευρυδίκη, Βρισηίδα και Τάκη, αφήνοντας... μετέωρη τη Μυριέλλα Κουρεντή.

Αυτή είναι και η πιο καθοριστική παίκτρια στο θέμα της υποψηφιότητας, καθώς σίγουρα τα δύο «στρατόπεδα» θα στοχεύσουν έναν παίκτη. Σύμφωνα με τις πρώτες μας πληροφορίες, πάντως, ο Σάκης Αρσενίου θα είναι ο πρώτος υποψήφιος, ενώ για τους Μαχητές, σε περίπτωση που εκείνοι ηττηθούν, το «σχέδιο Μαρτίκα» αρχίζει να πετυχαίνει, άρα ίσως να έπρεπε να περιμένουμε στον... τάκο κάποια εκ των Σοφιάννας ή Ασημίνας.

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη